Smarting logo ny rosa_mobilhuvud

FOTOGRAF – Monika Ljungcrantz Stoltz

"Min passion har alltid varit fotografi, att fotografera och fånga de bilder jag ser omkring mig. I grunden har jag en utbildning från IHM som marknadsekonom, men jag vidareutbildade mig för några år sedan inom foto och bildkommunikation på Berghs. Idag arbetar jag som professionell fotograf. Att jag kan kombinera mitt kunnande som fotograf med min långa bakgrund inom marknadsföring och försäljning, gör att jag kan erbjuda mina kunder stöd och kunskap i deras bildstrategiarbete. 

I mina bilder arbetar jag mycket med färg, form och rumslighet och det har lett till att jag specialiserar mig på fotografi inom formgivning, inredning, arkitektur och resefotografi. Naturen, blommor, olika organiska motiv är också en viktig del av mitt fotograferande. 

Mitt intresse för formgivning har resulterat i de brickor jag tagit fram, och som finns till försäljning. Ett motiv är den fantastiska pion –Rosa pion/Pink peony - jag hade i min trädgård, och som jag passade på varje år – det gällde att fotografera den på den allra sista dagen innan bladen föll. "Grafiska träd" har jag döpt en annan bricka till – det är en höstbild av träd en kulen dag i Drottningholms Slottspark. 

Brickorna representerar svensk hantverk av högsta kvalitet, de är producerade av Åry Trays, av material bestående av finaste björkträ certifierat av FSC."

Presentation

Bor: Solna, Stockholm
Utbildning:
Certifieringar:
Medlem i Svenska Fotografers Förbund
Intressen:
Har arbetat med:
Skulle vilja utveckla mitt företagande med:
Söker kompetens:
Söker samarbetspartner:
Söker kapital:
Söker kunder som:
Mitt drömprojekt:
Mitt smartaste affärstips:
Mina favoritsajter:
Min oas i Stockholm:

Länkar/kontakt

Sajt
Facebook:
Instagram

LinkedIn
Webshop
Varumärken:
Kontakt:
monika@ljungcrantzstoltz.com
+46(0)70-922 86 00

Tjänster

Fotografering för företag och privatpersoner.

Referenser

Produkter

Brickor i olika format och storlekar.

Grafiska träd/Graphic Trees.

Rosa pion/Pink peony.

Drottningholmsbrickan är handgjord i björkfanér certifierat av FSC. Kan diskas i maskin. Mått: 20 x 27 cm