Smarting logo ny rosa_mobilhuvud

PREMIÄR!
Smarting Session - kreativa kickar & brainstorming

Smarting Session är ett nytt koncept inom Smarting där vi går in på djupet och hjälper varandra komma framåt i vår respektive business.
Måndagen den 3 september träffades 18 st entreprenörer och brainstormade! 
Bli medlem i Smarting och delta du också!

Det var högt i tak i diskussionerna! Medverkande Bord Oreange var från vänster Charlotte Rosenberg Bosten, inredare, Yvonne Ekdahl som driver cateringföretag, Marie Ericsson Drotte, Smarting som driver kommunikationsbyrå och champagneagentur, Åsa Malmsten som driver Freaky Kitchen – måste ha produkter för köket och Eva Olofsson, som driver konsult & coachingföretaget Mod och Mening.

Vau de Ville, première étage (1 tr) i fina Sultani Sky Gallery  var vår venue för vår Smarting Session premiär!

Den vackra miljön var en viktig faktor för vår lyckade Smarting Session!

Annons | Smarting Partner

Modefotograf EwaMari Johansson och Maria Forssén, Smarting och som annars driver Stockholm Beauty Week för den växande skönhetsbranschen!

Smarting Session avslutades med ett uppsluppet mingel. På bilden Inyang Eyoma Bergenstråhle, nutritionist som arbetar för hälsosammare företag, Marie Ericsson Drotte och Christina Paulsson, Chefens bästa vän som har ett nytt spännande koncept för Lyckliga Ledare!

Smarting uppmuntrar till att Strike a pose! Bilden från serien Performance av EwaMari Johansson. Foto: Christina Paulson.

Modefotograf EwaMari Johansson avslutade Smarting Session innan minglet med att berätta om utställningen vi satt i och om hennes skapande.  En mycket spännande historia om modellande i Paris och New York som ledde till fotograferande och utbildning i dokumentärfilm och samarbeten med Italienska Vogue bla och fotoprojekt med Haute Couture i Uganda.  Foto: Christina Paulson.

EwaMari Johansson: Performance. Liberation. 1 m x 1,30 m upplaga av 5. 23,000 kr.
Foto: Christina Paulson.

Grupp Blå hade den gemensamma nämnaren consulting. Från höger Åsa Granberg, Aimhill Consulting som hjälper företag i finansbranschen, AnneMarie Palm, Relationista som föreläser och konsultar i vett och etikett i näringslivet, AnnaKarin Lingham är varumärkeskonsult med nya konceptet Ambassador Branding.

Bord Orange diskuterade bla sökordsoptimering – hur du får en mer välbesökt hemsida, något som är de flestas utmaning idag.

Vad tyckte deltagarna på vår första Smarting Session

Några röster:
Eva Olofsson,
coach och personlig tränare i mod,
Inyang Bergenstråhle,
personlig hälsocoach,
Anna Charlotte Bosten,
Textile Artist and Creative Director,
Christina Paulson, ledarskapskonsult och Chefens bästa vän
AnnMarie Palm,
Relationista.

Christina Paulsson, Chefens Bästa Vän kammade hem en flaska champagne – hållbart odlade Mathelin Rosé de Saignée, som fått pris som en av världens bästa roséchampagne flera år i rad från Bonnebox (från en tidigare utlottning) – alla medlemmar kan vinna fina priser! 

Åsa Granberg, managementkonsult i finansbranschen vann utlottningen från minglet Strike a pose av Amberly Cosmetics lyxiga beauty kit med Collagene Serum, mascara & lipstick