Smarting logo ny rosa_mobilhuvud

GDPR – integritetspolicy

Så här använder och skyddar Smarting dina personuppgifter:
 
Insamling av information

Vi samlar in information från dig när du registrerar dig på vår webbplats på Hemsida24 eller för vårt nyhetsbrev via Get a newsletter till våra events/Smarting socials, som medlem i vårt nätverk, när du gör ett köp eller deltar i en tävling.

Den insamlade informationen inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer, datum för medlemskap, betalda medlemsavgifter, ditt köp och datum/plats för våra möten.

EttOrd AB (556795-9597) och Heart of Stockholm AB (556160-7606) är lika ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter (personuppgiftsansvarig). Du kontaktar oss genom kontaktsidan på vår webbplats.

Facebook. Smarting hanterar ingen information om personer eller vad de gör på vår Facebooksida eller i vår Facebookgrupp. Facebook följer den gällande dataskyddslagen i EU och kommer att följa GDPR. Läs mer här.

YouTube. Som medlem i Smarting eller medverkande på våra events/Smarting socials godkänner du att vi kan komma att filma våra events och därmed finns det möjlighet att du blir intervjuad eller kommer att synas i våra filmer för offentlig publicering.

Användning av informationen
Informationen du lämnat till oss kommer att användas för att kontakta dig i olika sammanhang. Det kan vara att skicka nyhetsbrev, erbjudanden eller inbjudningar till dig. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part.
 
Dina rättigheter som registrerad
Du har rätt att begära tillgång till de uppgifter vi behandlar om dig och begära att de rättas eller raderas, att vi slutar använda dem eller att få ut dem i ett digitalt läsbart format.
Du har även rätt att avsluta din prenumeration på vårt nyhetsbrev när du vill. Det gör du genom avprenumereralänken i nyhetsbrevet.
 
Informationsskydd
Vi lämnar inte ut dina uppgifter till obehöriga personer och skyddar dina personuppgifter genom lösenord med mera för hög säkerhetsnivå. Vår webbplats hostas av Hemsida24 och vårt nyhetsbrev av Get a newsletter.
Läs deras integritetspolicys här:
Hemsida24 
Get a newsletter