Smarting logo ny rosa_mobilhuvud

GULD, GLITTER OCH GLAMOUR
PÅ NYÅRSFESTEN OCH NATTEN!

Det är alltid kul att vara lite extra glamourös på nyårsfesten!
Är du på jakt efter en klänning, festjacka eller det där smycket som gör hela outfiten?
Då har vi några tips här till dig som du hittar i vår Smarting Shop för female power and personality.

En guldig top, som även är användbar efter nyår och går bra att kombinera i businessgarderoben. Kerber tänker hållbart hela vägen – Sustainable Swedish Fashion.

KERBER
Disco top

1.390 SEK

En superlyxig och läcker kaftan i kort modell (finns även i lång) för dig som verkligen vill satsa på ett plagg som följer med dig hela livet. Trycket är insprerat av pyritkristallen som man även hittar i Märta Larssons juvelkollektion.
Av finaste siden och tillverkad i England.

MÄRTA LARSSON
 Cass Kaftan Amethyst Short

6.800 SEK

En cool och exklusiv sjal i svart siden som lyfter den enklaste t-shirt till fest. Finns nu i Maria Sjödins nya kollektion NOIR, som är en blandning av konst och rockigt mode.

MARIA SJÖDIN
NOIR – Sidensjal

1.090 SEK

En spetsklänning gör dig lyxig på vilken fest som helst. Vi har några enstaka klänningar kvar i olika färger. Passa på innan de tar slut.  Till mycket reducerat pris för den fina kvaliteten.

RICHMOND STOCKHOLM
Spetsklänning – Beige

895 SEK

Bär ett vackert fjäderlätt örhänge med motiv från Lappland i nyår. Renhorn i norrsken. Materialet på smycket är modernt och hållbart; anodiserad aluminium.  

NORDIC FIELDS
Örhängen Renhorn i Norrsken

690 SEK

Stick ut och var elegant i en lång sidenkjol med utmanade högt sprund från Maria Sjödin.  Även denna är från hennes nya kollektion NOIR, som är en blandning av konst och rockigt mode.

MARIA SJÖDIN
NOIR – Lång Sidenkjol

3.590 SEK

Märta Larsson vackra stenringar slår det mesta och är riktiga statementsmycken. De bärs av kungligheter, artister och andra som älskar unika saker med naturlig känsla.

MÄRTA LARSSON
Art Ring Clear Quartz

5.600 SEK

En mycket användbar jacka i kimonomodell. Ha den som mysig rock till nyårsstassen och efter nyår som kavaj eller mysrock hemma. Mild och härlig färg i powderpink, men finns även i andra färger. Materialet är mjuk sammetstrikå.

MILOOK
Fia Robe – Powderpink

995 SEK

Snyggt, stelt armband för den som gillar rockiga och klassiska smycken med mycket karaktär. 18 karat guldpläterad mässing. Finns i olika bredder.

MÄRTA LARSSON
Signature Bangle

3.170 SEK

Snygg ring i pyrit som glänser som guld! Passar till nyår och för att sätta guldkant på det nya året. Det här är en ring ingen kan undgå att se.

MÄRTA LARSSON
Roxx Pyrite Cube

4.451 SEK

Film 24.

Om du har allt, men ytterplagget fattas, så gör du garanterat succé i denna läckra päls. Den gör att du känner dig som en drottning. Material: bohemian faux fur. Finns endast i ett uppsytt exemplar. Så hör av dig fort om du är intresserad. Denna päls kan såklart beställas och då är den specialsydd efter dig. Leveranstid 3 veckor. 

AMELIA URSACHE
Larnia golden-beige coat

3.680 SEK

… och såklart vill du känna dig vacker under i nyår. Denna topp är i härlig mjuk sammetstrikå. Passar under kavajen eller jackan då den fina spetsen tittar fram runt den v-formade halsringningen och längs nederkanten och gör känlan extra lyxig.  Justerbara axelband. Finns i flera olika färger.

MILOOK
Malin Singlet – powder pink

595 SEK

Annons