Smarting logo ny rosa_mobilhuvud

Om & Kontakt

Initiativtagare till Smarting är Maria Forssén och Marie Ericsson Drotte.


Varför Smarting? Vi har det roligare tillsammans!

Efter att ha drivit kvinnligt nätverk (Shenet) respektive web magasin med fokus på kvinnliga entreprenörer (Karisma Stockholm) i massor med år, slog vi ihop våra kompetenser och brinnande intressen för människor och entreprenörskap till det gemensamma konceptet och nätverket Smarting!

Vi är båda födda 1966. Vår gemensamma nämnare är också att vilja lyfta fram och matcha smarta, spännande, nytänkande personer och produkter/tjänster för en smartare och bättre värld. 

Smarting är Matching & Moving People
"Vi drivs av att presentera personer och företag för varandra – att match makea för lyckade relationer och affärssamarbeten. Smarting vill inspirera till att fler bra idéer förverkligas. Vi lyfter personer som gör och berör och som vill dela med sig av sina erfarenheter och visioner."

Genom våra Smartingar,  Smarting Sessions och  våra andra nätverksmöten Smarting Socials får du ett spännande nätverk som hjälper dig med smartare vägar framåt.

Bli en Smarting – Bli medlem 

Kram

Maria & Marie

Maria Forssén har sedan 1999 drivit det kvinnliga nätverket Shenet och har de senaste 12 åren drivit mötesplatsen So Stockholm (i Kungsträdgården) där Shenet och alla kvinnliga entreprenörer – författare, konstnärer, designers presenterat och lanserat nya trender, produkter och tjänster.

Maria har även startat och driver Stockholm Beauty Week, en årlig skönhetsmässa mitt i city där besökarna till stor del är influencers.

Mejl: maria@smarting.nu
Mobil: 070-873 36 37

Marie Ericsson Drotte är kommunikatör och kreatör och driver sedan 1995 kommunikationsbyrån EttOrd.

Sedan några år tillbaka driver hon även KARISMAsthlm – en sajt där hon lyfter fram kvinnliga entreprenörer och kreatörer i Stockholm.

Parallellt importerar och säljer hon också den hållbart odlade och prisade champagnen Champagne Mathelin i Sverige.

Mejl: marie@smarting.nu
Mobil: 070-495 88 80
LAN
H