Smarting logo ny rosa_mobilhuvud
Smarting Show & Shop

Smarting on the Catwalk!

Smarting Show & Shop är ett helt nytt koncept – catwalken kopplas till köp – för en roligare köpupplevelse.
Torsdagen den 1 november träffades 7 influencers  – powerkvinnor inom olika områden – riktiga Smartingar och utvalda designers med deras fantastiska utvalda plagg för en gemensam catwalkupplevelse i fotostudion Palmklint Studio. Resultatet kommer på Smarting inom kort. och vi har en stor lansering den 4 dec i samband med lanseringen av Christmas Lobby,  som är ett socialshopping-koncept med utvalda julklappar och massor med events. Välkomna!

Smarting Show & Shop

Backstage Smarting Show & Shop. Missa inte vår lansering 4 dec. Skriv upp dig på Smarta Listan (vårt nyhetsbrev) för förhandsinfo och extramaterial.

Härlig stämning hos Studio Palmklint när Smarting rockade loss på catwalken. Visningarna var i studio, utan publik ,så det var mycket lek och värme! Bilden ovan från vänster:  Niklas Palmklint, Eva Waitzfelder, Nordic FIelds, Margaretha Grönvall, Eva Winbo, Design LenaW, Emma Wahlkvist, Realgymnasiet på smink och hår och modellen Åsa Granberg, businesskonsult.

Åsa Granberg var en naturbegåvning och klädde i kaftan från Märta Larsson.

Maria Forssén och Margaretha Grönvall Smarting. Maria stylade och roddade och Margareta intog catwalken med bravur! 

Backstage med Emma Wahlkvist vår härliga make- och hårtjej. Emma går på Realgymnasiet och tillförde både skönhet och glädje till alla som var med. Här sminkar hon  en av våra catwalkmodellar Ingmari Lamy. Stort tack!
 

Annons | GETR – Smarting Partner