Smarting logo ny rosa_mobilhuvud

Möt Åsa Malmsten | om e-handelstrender och utmaningar

4:03

E-HANDEL | Åsa Malmsten driver e-handelsbutiken Freaky Kitchen med kökstillbehör och ingredienser som tar din matlagning till nya höjder. Gå gärna in och låt dig inspireras.

Se veckans smartingfilm där Åsa pratar om vad som driver henne i företagandet, e-handelstrender, de största utmaningarna med att driva e-handel, tips till dig som ska starta e-handel och svarar på en bonusfråga.

Kontakt: asa@freakykitchen.se

PERSONLIGT MED ÅSA MALMSTEN

Min bästa kokbok: Jag önskar jag hade fler av min mormors och farmors gamla recept nedskrivna. De vore den ultimata kokboken.

En person jag skulle vilja träffa: I Sverige just nu – Sara Danius.

Mitt favoritredskap i köket: Bamix stavmixer, använder den till ”allt”.

Den hetaste kökstrenden just nu: Kunskap! Kunskap om råvaror. När de är i säsong och hur de ska användas på bästa sätt. Kunskap om hur man lockar fram de bästa smakerna på ett hållbart sätt.

En viktig sak jag lärt mig av livet: Att det alltid finns mer än en sanning.

Tre saker som gör mig glad: Uppskattning, ärlighet och naturen.

Sajter jag gärna går in på: Klart.se, stiltje.se. Tyvärr kan man inte längre gå in på min favvosajte food52.com på grund av att man i USA är så rädd för GDPR att man "blockar" européer. Gäller naturligtvis inta alla sajter, men många som inte direkt är beroende av europeer, men som är stora nog att stänga av för att inte råka illa ut. Det fria internet har tyvärr fått sig en törn där.

Äter jag gärna på restaurang: Persiskt och japanskt.

En smart sak jag gjort i mitt liv: Försökt hjälpa andra.

En smart idé som jag skulle vilja genomföra: Oh … det finns så många. 24 timmar på ett dygn, är tyvärr för få, är jag rädd.